Logg inn på Gress-nett:


;

The Carlson Rezidor Hotel Group

Rezidor Hotel Group er en av de mest fremgangsrike hotellkjedene i verden og er en del av Carlson Rezidor Hotel Group. Rezidor Hotel Group omfatter 475 hoteller i drift og under utvikling, med 104.000 rom i 80 land.

Rezidor driver de anerkjente hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), i tillegg til Club Carlson-loyalitetsprogrammet for hotellgjester. I begynnelsen av 2014 lanserte Rezidor, i samarbeid med Carlson, de nye hotelbrands Radisson Red (lifestyle select) og Quorvus Collection (luksus). Rezidor har bransjens ledende program for ansvarlig forretningsdrift og er kåret til en av verdens mest etiske virksomheter av den amerikanske tenketanken Ethisphere.

Hovedkontoret for driften av Rezidor Hotel Group ligger i Brüssel, Belgia.

"Vi er svært tilfreds med vårt eierskap i GRESS siden oppstart i 1997. Samarbeidet viser at The Rezidor Hotel Group har oppnådd de stordriftsfordelene vi satte som mål når vi var med å grunnlegge GRESS-gruppen. Med implementering av GRESS-nett forsterket vi også lojaliteten til våre avtale leverandører. De oppnådde resultatene forsterker vårt ønske å videreføre innkjøpssamarbeidet i Norden."

- Olaf Gerkens,  Innkjøpssjef Norge, The Rezidor Hotel Group

For mer informasjon, besøk deres hjemmeside her