Logg inn på Gress-nett:


;

Compass Group

Compass Group i verden - Et globalt selskap med lokal touch.

Compass Group er et internasjonalt konsern og verdensledende leverandør av måltidstjenester og andre supporttjenester. Konsernet har mer enn 500 000 ansatte i over 50 land og leverer service i verdensklasse på mer enn 50 000 steder rundt om i verden. Compass Group er med dette verdens sjette største private arbeidsgiver.

Compass Group har sitt hovedkontor i Chertsey utenfor London, og ble etablert i England i 1941. Compass Group representerer en rekke sterke konsepter og brands. I Norge har vi vært etablert siden 1961, og består i dag av disse tjenester og konsepter:

Eurest – Måltidstjenester

Eurest Services - Facility Management tjenester

Eurest Konferanse og Selskap - Konferanse– og selskapstjenester

Medirest - Drift av pasienthotell og rehabiliteringssentre

ESS Support Services - Forpleiningstjenester Offshore

 

Compass Group har vært medlem av GRESS siden oppstart i 1997 og ca. 70% av Compass Group sitt innkjøp gjøres i dag gjennom GRESS avtaler. Samtidig gir innkjøpssystemet GRESS-nett oss en unik mulighet til å styre varekjøpet slik at avtalelojaliteten blir høy.

 

"Vi er svært fornøyd med medlemskap i GRESS fordi vi, gjennom dette samarbeidet og de innkjøpsvolumer GRESS-gruppen representerer, sikre oss gode betingelser på våre viktigste innkjøpsområder."

- Mona Kalleberg, Innkjøpssjef, Compass Group

 

For mer informasjon, besøk deres hjemmeside her